Lasting...
placeholder
Tjenester

I tillegg til våre primærtilbud som er overnatting og båter tilbyr vi et sett av tjenester for å gjøre oppholdet og opplevelsen mest mulig komplett. I tjenestetilbudet inngår transport til og fra Hellesøy, utstyr for fiske, guiding og fiskerådgivning, drivstoff på stedet, informasjon og salg av suvenirer og fiskeutstyr.

Utstyr

Hvis du ikke kan eller vil medbringe eget utstyr for fiske til Hellesøy er det mulig å leie det du trenger for en vellykket fiskeferie. Vi har fiskestenger, flytedresser og støvler/regntøy for utleie. Våre tilbud består av følgende:

Stangsett
  • Tung fiskestang for havfiske
  • Lett fiskestang for fiske på grunnere vann og lavere slukvekt

Stengene er utstyrt med snelle og kraftig minimum 150 meter sen.

Pilker og sluker
  • Sett med pilker, sluker og blylodd fra 60 – 500 gram
  • Kniv og kroktang
  • Svivler og anheng med kroker for makrell- og småseifiske

Du betaler en beskjeden leie for settet, men må erstatte evt. manglende / defekt utstyr ved tilbakelevering.

Agn
  • Frossen makrell og sild til agn kan kjøpes på stedet.
Flytedresser
  • Vi har flytedresser i de fleste størrelser for utleie. Det anbefales at man har med eget fottøy. Støvler kan imidlertid besørges så langt vi har dette tilgjengelig.

Alt utstyr skal være rengjort i ferskvann før innlevering.

Leiepriser finner du i våre prislister under GALLERI <link to .pdf> eller under <check availability>.

Guiding

Vi tilbyr to forskjellige tjenester for guiding og fiskerådgivning. Vår fiskesafari gjennomføres med en profesjonell fiskebåt med skipper. Skipperen har livslang erfaring med fiske i området og tar deg med så langt til havs som været og forholdene for øvrig tillater.
Som alternativ til dette tilbyr vi en fiskerådgivningstjeneste i henholdsvis en halv eller hel dag. En av våre erfarne hobbyfiskere blir med som guide en halv til en dag i båten som følger med våre utleieenheter. Guiden gir opplæring i bruk av båten, viser dere aktuelle fiskeplasser i området, peker ut farlig områder som man bør holde seg unna og gir råd om valg av utstyr samt bruk av kartplotter og ekkolodd.

Er været bra er det ikke uvanlig at guiden foreslår strandhogg på en av øyene med tilberedning av fangsten på et bål eller lignende.

Fiskesafari

Gjennomføres med profesjonell fiskebåt med skipper. Turen er på 6 timer. Inntil 5 deltagere i tillegg til skipper.

Priser finner du i våre prislister under GALLERI <link to .pdf>

Fiskerådgivning

Gjennomføres med lokal fiskeguide. Turen er på 5-8 timer. Inntil 4 deltagere i tillegg til guide. Tjenesten er forbeholdt gjester hos Destination Hellesøy.

Priser finner du i våre prislister under GALLERI <link to .pdf>

Suvenirer

I vår fiskeutstyr- og suvenirshop har vi et begrenset utvalg av suvenirer til salgs i form av T-skjorter, caps og fleecejakker.

Transport

Dersom du ankommer med annet transportmiddel enn bil er vi behjelpelig med forhåndsbestilling av taxi til og fra Hellesøy til faste priser. Vi gjør oppmerksom på at prisene ikke er lavere enn om du selv bestiller taxi. Vi anbefaler derfor at transport gjøres opp direkte med sjåføren. Vi er imidlertid behjelpelig med forhåndsbestilling av taxi.

Drivstoff

Alle våre båter er dieseldrevne. Diesel kan fylles i vårt drivstoffanlegg på Hellesøy Havn. Anlegget har ikke faste betjeningstider. Gjør derfor avtale med våre verter på stedet (tlf. 950 75 420) for dieselfylling. Det er kun båter tilhørende Destination Hellesøy som kan fylle diesel i vårt anlegg.

Leid båt skal være tanket opp før innlevering.

Informasjon

Våre verter er behjelpelig med så vel lokal informasjon som informasjon om hendelser og severdigheter i området for øvrig. Værmelding formidles til alle våre leietagere daglig. For øvrig er tidevannstabell tilgjengelig under GALLERI.

Tidevannstabell for Hellesøy <link to .pdf>