Lasting...
placeholder
Overnatting / Sprengsneset

Vårt rorbusenter finner du på Sprengsneset, en liten kilometer fra Hellesøy Havn.

Rorbuene ligger lunt til for vind fra nord og vest med flott utsikt over Hjeltefjorden og Mangersfjorden.  I tilknytning til rorbusenteret er det en båthavn med flytebrygger der våre båter er fortøyd. En båt med innenbords dieselmotor er inkludert i leieprisen for alle våre robuer.

Det er helt normalt å fiske fra terrassen i våre rorbuer eller fra båtanlegget dersom været ikke tillater ferdsel på sjøen en dag. Noen velger sågar å ta et bad dersom det frister.

Fileteringsanlegg for fisk er plassert i båtanlegget slik at fisk kan renses og fileteres og avfall deponeres i sjøen umiddelbart etter landkjenning.

Det er trådløs internettilgang (WiFi) i alle våre rorbuer på Sprengsneset.


Rorbu Fjord I
Rorbu FJord I

Rorbu med 7 sengeplasser, stor kombinert stue og kjøkken, direkte tilgang til kaien som fungerer som en privat terrasse.


Rorbu Fjord II
Rorbu FJord II

Rorbu med 4 sengeplasser hvorav en dobbelseng og 2 enkeltsenger i en sovealkove. Rorbuen har stort kombinert oppholdsrom og kjøkken samt dusjbad/WC, entré på grunnplanet. I tillegg en liten hems med mulighet for ekstra soveplasser.


Rorbu #5
Rorbu #5 kort beskrivelse

Rorbu med 8 sengeplasser hvorav 6 i tre doble soverom (ett med køyesenger) og 2 på hems. Rorbuen har stort kombinert oppholdsrom og kjøkken samt dusjbad/WC, entré, grovkjøkken/tørkerom på grunnplanet. Dessuten loftstue med utgang til balkong i overetasjen.


Rorbu #6
Rorbu #6 kort beskrivelse

Rorbu med 8 sengeplasser i 4 doble soverom (ett med køyesenger). Rorbuen har kombinert oppholdsrom og kjøkken i overetasjen med direkte utgang til balkong mot sjøen.


Rorbu #7
Rorbu #7 kort beskrivelse

Rorbu med inntil 8 sengeplasser i 4 doble soverom. Rorbuen har stort kombinert oppholdsrom og kjøkken samt dusjbad/WC, entré, grovkjøkken/tørkerom på grunnplanet. Utgang til balkong mot sjøen i overetasjen. Rorbuen har også stor balkong på vestsiden av huset der kveldssolen kan nytes til langt på kveld.