Lasting...
placeholder
Hellesøy Havn / Leilighetene i Hellesøy Brygge

Leilighetene er fra 2006 og er topp moderne med full utrustning i form av oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, komfyr, kjøleskap/fryser og TV med norske og internasjonale kanaler. I tillegg har leiligheten separat fryseboks for nedfrysing av fisk.

En båt med innenbords dieselmotor er inkludert i leien for leiligheten. Båtene ligger fortøyd like utenfor leilighetene.
De fleste leilighetene for utleie befinner seg på grunnplanet. Kaien foran leilighetene er belagt med tregulv som sammen med glassrekkverket gjør dem meget barnevennlige samtidig med sin ekstreme nærhet til sjøen.

Det er trådløs internettilgang (WiFi) i våre leiligheter i Hellesøy Havn. Det er ingen begrensning i antall biler som kan parkeres.


Leilighet nr 1
leilighet nr 1

Leilighet #1 er en endeleilighet og befinner seg på grunnplanet med direkte utgang til kai/terrasse mot øst og nord/vest.

Leiligheten består av entre, bad med dusj/WC, en liten bod, 2 doble soverom (enkeltsenger), oppholdsrom med salong, spisestue og stor kjøkkenkrok. Nettoarealet er 55 m2. I tillegg er det en privat terrasse i vinkel rundt leiligheten (mot nord og øst) på totalt 25 m2.


Leilighet nr 3
Leilighet nr 3

Leilighet #3 befinner seg på grunnplanet med direkte utgang til kai/terrasse mot havnebassenget. Leiligheten har særdeles kort avstand til tilkomst til flytebryggene der båtene ligger fortøyd.

Leiligheten består av entre, bad med dusj/WC, en liten bod, 2 doble soverom (enkeltsenger), oppholdsrom med salong, spisestue og stor kjøkkenkrok. Nettoarealet er 55 kvm. 


Leilighet nr 4
Leilighet nr 4

Leilighet #4 er en endeleilighet og befinner seg på grunnplanet med direkte utgang til kai/terrasse mot havnebassenget. Leiligheten har særdeles kort avstand til tilkomst til flytebryggene der båtene ligger fortøyd.

Leiligheten består av entre, bad med dusj/WC, en liten bod, 2 doble soverom (enkeltsenger), oppholdsrom med salong, spisestue og stor kjøkkenkrok. Nettoarealet er 55 kvm. 


Leilighet nr 5
Leilighet nr 5

Leilighet #5 er en endeleilighet og befinner seg i 2. etasje. Leiligheten har balkong mot Nord og Øst samt svalgang mot Vest.

Leiligheten består av entre, 2 bad med dusj/WC, stor bod, 3 doble soverom (enkeltsenger), stort oppholdsrom med salong, spisestue og kjøkken. Nettoarealet er 84 kvm. I tillegg har den balkong både mot havnebassenget og mot Fjorden utenfor Hellesøy med utsikt over øyene vest for Hellesøy. 


Leilighet nr 6
Leilighet nr 6

Leilighet #6 befinner seg i 2. Etg. Den har balkong mot havnebassenget.

Leiligheten består av entre/gang, bad med dusj/WC, stor bod, 3 doble soverom (enkeltsenger), stort oppholdsrom med salong, spisestue og stor kjøkkenkrok. Nettoarealet er 84 kvm.


Leilighet nr 12
Leilighet nr 12

Leilighet #12 er en endeleilighet og befinner seg på grunnplanet med direkte utgang til kai/terrasse mot havnebassenget.

Leiligheten består av entre, 2 bad med dusj/WC, stor bod, 3 doble soverom (enkeltsenger), stort oppholdsrom med salong, spisestue og kjøkkenkrok. Nettoarealet er 84 kvm. I tillegg har den terrasse mot havnebassenget på 11 m2.